Regel zelf je 13de maand en begin 2021 met een vliegende start - Omroep Flevoland Reclame

Regel zelf je 13de maand en begin 2021 met een vliegende start

 

Het is een buitengewoon jaar. We houden meer dan ooit rekening met elkaar en staan voor een hoop nieuwe uitdagingen. Ondanks de bijzondere omstandigheden is jouw ondernemersgeest niet kapot te krijgen. Jij behartigt de goede zaak en kunt juist nu wel een beetje hulp gebruiken. Daar werken wij natuurlijk graag aan mee door te doen waar wij goed in zijn. Dat werkt altijd.

Wil jij in de staart van 2020 jouw doelgroep in Flevoland nog een keer een hart onder de riem steken? Heb je een briljante aanbieding of een uniek arrangement waar iedereen van móet profiteren? Boek dan snel een campagne bij Omroep Flevoland en wij herhalen je inzet gratis in 2021. Een dertiende maand, als verrassing voor alle aanpakkers en doorzetters in Flevoland.

Onze adviseurs voorzien je natuurlijk graag van advies maar je mag je plan ook helemaal bij ons uitbesteden: van concept tot en met de uitvoering. Ben je benieuwd welke campagne voor jouw organisatie het beste werkt en wil je meer informatie over adverteren op radio, tv en online in de regio? Wij helpen je graag verder.

NEEM DIRECT CONTACT OP EN REGEL DIRECT JOUW 13DE MAAND

Kijk hier alvast voor de voorwaarden.

 

Contact opnemen