Crossmediaal adverteren | Omroep Flevoland Reclame

Crossmediaal adverteren

Radio, televisie en online zijn drie mediumtypen die elkaar uitstekend aanvullen en versterken. Een crossmediale campagne inzet wordt steeds belangrijker, het biedt de mogelijkheid om je doelgroep optimaal te bereiken. Crossmediaal adverteren is dus een absolute win-win situatie!

Bij een crossmediale campagne wordt de boodschap telkens aangepast en afgestemd op het medium. Zo is radio bijvoorbeeld prima geschikt voor een actiematige inzet en TV voor imago. Daarnaast is online adverteren ook een uitstekende aanvulling. Door TV en radio wordt interesse en vertrouwen gewekt, online zit vaak dichter op het beslissingsmoment.

De voordelen van crossmediaal adverteren

Effectiever dan één mediumtype

Meer impact door synergie

Bereik doelgroep op verschillende plaatsen en momenten

Hoger totaal bereik

Meer garantie op behalen van gewenste mediadruk

Hogere contactfrequentie via verschillende kanalen

 crossmedia image

Crossmediaal adverteren bij Omroep Flevoland


Omroep Flevoland is het platform voor je regionale reclame op radio, televisie en online in de provincie Flevoland en omstreken. Uiteraard verdient jouw campagne de grootst mogelijke zichtbaarheid en daarom is crossmediaal adverteren op Omroep Flevoland een uitstekende keuze. Wij bieden je namelijk een uniek platform met televisie-, radio- en onlinemogelijkheden. Kortom, alles onder één dak!

De media van Omroep Flevoland hebben ieder een eigen manier van informeren gericht op een deel van de totale Flevolandse bevolking. Via deze media willen wij alle inwoners van de provincie Flevoland bereiken. En dat lukt uitstekend met een crossmediaal bereik van maar liefst 78%! (bron: Onderzoek Motivaction, 18-75 jaar, 2022).

Via regionale radio en tv kan je dus je hele werkgebied (of delen daarvan) in één keer bereiken! Online is een uitstekende aanvulling en versterking. We zullen je bijna altijd een combinatie van offline en online media adviseren, omdat dit naar onze ervaring altijd het meest effectief is.

Radio

Bereik wekelijks circa 85.000 luisteraars!

Televisie

Ook net buiten de provinciegrenzen is de interesse in onze televisiezender groot. Dat bewijst ons gemiddeld weekbereik van een half miljoen kijkers!

Online

In 2022 maandelijks gemiddeld 1.250.877 bezoeken aan de site en 1.006.745 bezoeken aan de apps.

chat bubble

Wat onze klanten zeggen

Medianieuws en eigen nieuwtjes


Voorspel de uitslagen van Oranje en WIN een reclamecampagne!

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur en we voegen graag wat extra wedstrijdspanning toe! Doe mee met onze…

Lees verder