Online Adverteren | Omroep Flevoland Reclame

Online Adverteren

Het internet speelt vandaag de dag een enorm belangrijke rol in ons dagelijks leven en is eigenlijk al lange tijd niet meer weg te denken. Het gebruik van het internet is dan ook nog steeds groeiend, maar liefst 95% van de Nederlandse bevolking is online. En wist je dat het internet het belangrijkste oriëntatiekanaal is voor het doen van aankopen? Een ideaal platform voor een reclame campagne, want de mogelijkheden zijn zeer divers en het is daarnaast ook nog eens een uitstekende aanvulling op je radio en/of TV campagne. Door TV en radio wordt interesse en vertrouwen gewekt, online zit vaak dichter op het beslissingsmoment.

De voordelen van online adverteren

Interactie mogelijk tussen ontvanger en zender

Snel inzetbaar

Lage instap- en productiekosten

Met gericht adverteren makkelijk je doelgroep bereiken

Gemakkelijk aanpassen en optimaliseren

Meetbaar

logo

Adverteren op Omroep Flevoland online


De website van Omroep Flevoland brengt je dagelijks het laatste regionieuws uit de provincie. Op de site vind je verder alle informatie over de programmering van Omroep Flevoland evenals  Uitzending Gemist. In het verlengde daarvan is er ook de gratis Omroep Flevoland app.

Deze is gratis beschikbaar voor vrijwel alle smartphones en tablets (iOS en Android). Met de app heb je het regionieuws altijd bij de hand. Tevens vind je in de app de livestreams van al onze radio- en televisiekanalen. Adverteren op de online kanalen van Omroep Flevoland is mogelijk middels Display advertising (banners). Je banners kunnen worden ingezet op de verschillende posities op de website en de app. Middels de inzet van online via Omroep Flevoland, profiteert je organisatie natuurlijk direct mee van de betrouwbaarheid van Omroep Flevoland. Daarnaast is video advertising ook een mogelijkheid bijvoorbeeld door inzet van een pre-roll. Dit is een reclameboodschap die wordt afgespeeld vóór een opgevraagd video item, zoals een nieuwsvideo of uitzending gemist.

De online media van Omroep Flevoland scoren uitstekend.

Bekijk het bereik (pdf)

Groot bereik!

In 2022 maandelijks gemiddeld 1.250.877 bezoeken aan de site en 1.006.745 bezoeken aan de apps.

Cookieloos adverteren bij Omroep Flevoland

Vooruitlopend op diverse Europese privacy wet- en regelgeving is Omroep Flevoland met ingang van 20 maart 2023 overgestapt op cookieloos adverteren.

Online adverteren op een betrouwbaar medium

Omroep Flevoland Online, de grootste nieuwssite van de regio. De plek waar uw online advertentie gevonden moet worden!

 

chat bubble

Wat onze klanten zeggen

Medianieuws en eigen nieuwtjes


Voorspel de uitslagen van Oranje en WIN een reclamecampagne!

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur en we voegen graag wat extra wedstrijdspanning toe! Doe mee met onze…

Lees verder