Radio - Omroep Flevoland Reclame

Adverteren op radio

Wekelijks luistert 90% van de Nederlandse bevolking naar radio, dus daar wordt je boodschap opgepikt! Radio is een zeer effectief en krachtig medium om op te adverteren.

Radio is geschikt voor diverse campagnedoelstellingen, denk hierbij aan langdurige campagnes voor het vergroten van de naamsbekendheid, maar ook aan korte actiematige campagnes.

De voordelen van adverteren op radio

Genereer een snel en hoog bereik

Kostenefficiënt

Zeer lage productiekosten

Zapbestendig

Snel en flexibel

Belangrijkste aanjager online campagnes

middel image

Adverteren op Omroep Flevoland Radio


De radiozender van Omroep Flevoland is dé regionale radiozender en brengt 24 uur per dag informatie met nieuws uit binnen- en buitenland en uit de provincie Flevoland. Dit wordt afgewisseld met de beste muziek van toen en nu. Radio Flevoland is in de gehele provincie te beluisteren op 89,8 FM en via DAB+ zelfs in heel Nederland!

Omroep Flevoland radio is tevens de calamiteitenzender voor Flevoland. Dat houdt in dat de veiligheidsregio Flevoland de radiozender van Omroep Flevoland kan inschakelen om officiële berichtgeving van de overheid door te geven. Dat kan op elk gewenst moment, zowel overdag als ’s nachts.

Adverteren op onze radiozender is voor iedereen mogelijk. Van landelijke bedrijven die de regionale markt willen domineren tot regionale spelers die groter willen worden en plaatselijke middenstanders die hun lokale naamsbekendheid willen vergroten. Tegen aantrekkelijke tarieven, óók voor de bakker op de hoek.

Een commercial op Radio Flevoland hoeft niet duur te zijn. De kosten voor de productie zijn variabel en afhankelijk van het concept. Wij werken samen met professionele producenten die je hierin ook uitstekend advies kunnen geven.

Omroep Flevoland behoort (samen met oa NPO Radio 2, Sky Radio, Qmusic en Radio 538) tot de 10 best beluisterde radiozenders in de provincie.

Bekijk het marktaandeel(pdf)

Groot regionaal bereik

Bereik wekelijks circa 85.000 luisteraars!

Betrouwbaar medium

Calamiteitenzender, overal te ontvangen dus betrouwbaar. Daar profiteert jouw organisatie van mee!

Herkenbare programmering en gezellige sfeer voor jong en oud!

De luisteraars van Omroep Flevoland Radio zijn in alle leeftijdsgroepen vertegenwoordigd.

chat bubble

Wat onze klanten zeggen

Medianieuws en eigen nieuwtjes


Cookieloos adverteren bij Omroep Flevoland!

Vooruitlopend op diverse Europese privacy wet- en regelgeving is Omroep Flevoland met ingang van 20 maart 2023 overgestapt op cookieloos…

Lees verder