Adverteren op televisie | Omroep Flevoland Reclame

Adverteren op TV

Televisie zorgt nog steeds voor veel impact. Vraag mensen welke reclame uiting ze de afgelopen tijd het meest is bijgebleven en velen zullen een bekeken televisiereclame noemen.

TV is overal, op een groot scherm in de huiskamer, maar ook op andere plekken: onderweg via je tablet of mobiel. Uitermate geschikt voor productpromotie, naamsbekendheid en zaken die vragen om beeld vanwege de emotionele meerwaarde.

De voordelen van adverteren op televisie

Impact en groot communicatievermogen (beeld en geluid)

TV genereert de meeste korte tot midden lange termijn verkoop

TV-reclame zorgt daarnaast voor lange termijn effecten: naamsbekendheid!

In 2020 keek de Nederlander gemiddeld 206 minuten per dag televisie.

Groot bereik tegen relatief lage kosten

Consumenten zien TV-reclame, met afstand, als het meest betrouwbare medium

logo

Adverteren op Omroep Flevoland TV


Nieuws en actualiteit uit de regio zijn een geliefd thema en de kracht van Omroep Flevoland TV. Uiteraard is het doeltreffend om rondom dit thema en programma's als "Dit is Flevoland" en "RegioNed" te adverteren om zo je doelgroep optimaal te bereiken.

De kracht van de televisiezender zit voor een belangrijk deel in de herhaling van de uitzendingen, het zogenaamde carrouselmodel. Iedereen kan kijken naar onze programma's op een moment dat het hem of haar uitkomt. TV Flevoland is deelnemer aan het kijkonderzoek van Stichting KijkOnderzoek (SKO), uitgevoerd door (Intomart)GfK. Onze televisiezender bereikt in 2020 wekelijks een half miljoen unieke kijkers welke een sterke regio gebondenheid hebben. Ook buiten de provinciegrenzen is de interesse in onze televisiezender groot. Bekijk het bereik (pdf)

Een TV commercial op TV Flevoland hoeft niet duur te zijn. De kosten voor de productie zijn variabel en afhankelijk van het concept. Zo is het mogelijk om een grafische televisiecommercial te laten maken of een full motion commercial, die op locatie wordt geschoten. Wij werken samen met professionele producenten die je hierin ook uitstekend advies kunnen geven.

Wat voor onze radiozender geldt, geldt ook voor onze televisiezender. Adverteren op ons televisiekanaal is voor iedereen mogelijk. Van landelijke bedrijven die de regionale markt willen domineren tot regionale spelers die groter willen worden en plaatselijke middenstanders die hun lokale naamsbekendheid willen vergroten. Tegen aantrekkelijke tarieven, óók voor de bakker op de hoek.

Een overzicht van de frequenties van Omroep Flevoland vind je hier.

Gemiddeld weekbereik van een half miljoen kijkers!

Ook net buiten de provinciegrenzen is de interesse in onze televisiezender groot. Dat bewijst ons gemiddeld weekbereik van een half miljoen kijkers!

Meer vertellen met een Infomercial

Heb je een uitgebreide boodschap die niet past in een korte commercial? Kies dan voor een infomercial!

Gebruik je commercial ook op andere kanalen

Video is hot! Zet je commercial daarom ook in op de website, via social media of als video op de online kanalen van Omroep Flevoland!

chat bubble

Wat onze klanten zeggen

Medianieuws en eigen nieuwtjes


Cookieloos adverteren bij Omroep Flevoland!

Vooruitlopend op diverse Europese privacy wet- en regelgeving is Omroep Flevoland met ingang van 20 maart 2023 overgestapt op cookieloos…

Lees verder