Je vacature op Omroep Flevoland - Omroep Flevoland Reclame

Omroep Flevoland Werk(t) – Je vacature op Omroep Flevoland

  • De oplossing voor het personeelstekort
  • Opvallende personeelswerving
  • Kandidaten uit de regio
  • Grote overtuigingskracht

Personeel werven en behouden is op dit moment tot een ware kunst verheven. De krapte op de arbeidsmarkt neemt de komende tijd alleen nog maar verder toe waardoor je niet meer kunt volstaan met alleen maar de inzet van online vacaturebanken en advertenties. Dus tijd voor een andere aanpak! Omroep Flevoland helpt je medewerkers te werven en te behouden. Cruciaal hierbij is het imago van de organisatie als werkgever. Middels een personeelswerving campagne via Omroep Flevoland (online, radio, tv), bereik je vooral de niet-actief werkzoekenden en zet je jouw organisatie (nog beter) op de kaart, als professionele en prettige werkgever.

Voordelen personeelscampagne op Omroep Flevoland:

Omroep Flevoland biedt een groot bereik in de regio. Maandelijks bereiken wij circa 78% van de inwoners van de provincie met minimaal 1 van onze kanalen.

In de dagbladen en vacaturesites worden personeelsadvertenties slechts gelezen door diegenen die op zoek zijn naar een baan. Bij het horen of zien van een radio of tv-commercial is dit echter anders. Hierdoor is o.a. de mond-tot-mond reclame veel groter dan bij print.

Je organisatie komt op een unieke en opvallende manier onder de aandacht van de sollicitant Hierdoor is er onderscheidend vermogen. Het gaat meer en meer om het “gevoel” wat men heeft. Opvallende arbeidsmarktcommunicatie in een krappe arbeidsmarkt.

Bijkomend voordeel van een personeelscampagne is de bouw van de naamsbekendheid, versterking van het imago en groot bereik onder afnemers, relaties, leveranciers en niet te vergeten het eigen personeel (trots op het eigen bedrijf).

Via een radiocampagne is je organisatie, mede door een door Omroep Flevoland uitgestippelde tactiek, zeer nadrukkelijk aanwezig. In dagbladen of op vacaturesites ben je slechts één van de vele bedrijven op zoek naar personeel. Het voordeel van een campagne bij Omroep Flevoland is de herhaling. Dat is tevens de kracht van reclame en dus ook onze kracht.

Door middel van het gebruik van zogenaamde “reminders” heb je de mogelijkheid een aantal vacatures aan bod te laten komen. Indien halverwege de personeelscampagne blijkt dat een bepaalde vacature ingevuld kan worden, kan er een andere reminder ingezet worden ten behoeve van een nog openstaande vacature. Zeer efficiënte en flexibele arbeidsmarktcommunicatie!

Het werven van personeel via radio, tv en online werkt zeer snel. Vandaag een commercial op bijvoorbeeld Omroep Flevoland Radio betekent wellicht vandaag al telefonische reacties. Een banner op ons online platform brengt de potentiële kandidaat rechtstreeks bij je op de website. Zo troef je “kapers op de kust” af! Hoe vaak is het gebeurt dat kandidaten al voorzien waren als ze werden uitgenodigd voor een gesprek?

Een personeelscampagne is er voor praktisch elk budget. Voor een indicatie van de kosten nodigen we jou uit om contact met ons op te nemen via reclame@omroepflevoland.nl of via 0320-285085 (tijdens kantooruren). Profiteer van bovenstaande voordelen van een personeelswervingscampagne op Omroep Flevoland.

Hier een voorbeeld van een banner voor personeelswerving.

Contact opnemen